Welkom bij Badminton Club Lieshout

Badminton Club Lieshout nadert hoogtepunt jubileumjaar

Ingediend door Stan op zo, 09/25/2022 - 11:54
Badminton Club Lieshout bestaat dit jaar 50 jaar en dat willen ze weten ook. Een speciale commissie vult heel 2022 met activiteiten die passen in dat jubileum. Na een “apenkooi” voor de jeugd is het medio oktober tijd voor de finale feestavond. Dit soort avond mag natuurlijk niet ontbreken in een jubileumprogramma vol met feestelijke én sportieve activiteiten.

Badminton Club Lieshout en Basketbal Club Lieshout maken kennis

Ingediend door Stan op zo, 09/18/2022 - 12:44
Badminton Club Lieshout bestaat dit jaar 50 jaar. Zij zijn in oktober 1972 opgericht als uitvloeisel van het maatschappelijk werk om meer mensen aan het sporten te krijgen. Gelijktijdig is óók Basketbal Club Lieshout ontstaan en dus bestaan zij óók 50 jaar. Als onderdeel van het jubileumjaar hebben de badmintonners daarom maar eens kennis gemaakt met “die andere BCL”.

Kampioenen Badminton Club Lieshout gehuldigd door gemeente

Ingediend door Stan op zo, 09/11/2022 - 16:59
Met een heuse huldiging is het eerste herenteam van Badminton Club Lieshout in het zonnetje gezet door de gemeente Laarbeek. Vanwege hun prestatie om het Nederlands Kampioenschap te behalen voor clubteams werd het team uitgebreid gefêteerd. Niet alleen kreeg de vereniging een donatie van de gemeente; ook de individuele spelers werden één-voor-één gefeliciteerd en ook zij werden goed bedacht.

Rabobank Club Support: steun Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op zo, 09/04/2022 - 21:02
Lid van de Rabobank ? Steun dan Badminton Club Lieshout in de lopende Club Sup-port campagne. Van 5 t/m 27 september kunt u uw stem nog uitbrengen op deze ver-eniging zodat de club daarmee het “sporten voor iedereen” dichterbij kan brengen én aan iedereen de kans kan bieden om gratis kennis te komen maken met de badminton-sport in het algemeen en Badminton Club Lieshout in het bijzonder.