Welkom bij Badminton Club Lieshout

Badminton Club Lieshout: blij dat er tóch gesport kan worden

Ingediend door Stan op zo, 10/25/2020 - 12:31
De nieuwste voorschriften van het kabinet ter voorkoming van verdere verspreiding van het corona-virus worden strikt toegepast door Badminton Club Lieshout. Om die reden worden er bij de senioren geen dubbelpartijen meer gespeeld en wordt er geen training meer aan deze groep gegeven. Ook is de competitie stil komen te liggen. Tóch zijn de badmintonners blij dat ze überhaupt nog kunnen sporten: veel andere sportverenigingen liggen immers helemaal stil.

Badminton Club Lieshout past zich aan aan de nieuwe voorschriften

Ingediend door Stan op zo, 10/18/2020 - 20:43
Uiteraard is Badminton Club Lieshout blij dat zij door kunnen blijven sporten. Badminton is immers een individuele sport en dus mag deze door. Tóch zijn er wel wat forse aanpassingen bij de senioren nodig om aan alle richtlijnen te voldoen. Zo is bij die groep besloten om voorlopig geen dubbelspel meer te spelen en wordt er even geen training gegeven. Voor de jeugd zijn er minder gevolgen: zij kunnen op de huidige leest door blijven spelen.

Rabobank Club Support: steun Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op zo, 10/11/2020 - 12:31
Lid van de Rabobank ? Steun dan Badminton Club Lieshout in de lopende Club Support campagne. Tot 25 oktober kunt u uw stem nog uitbrengen op deze vereniging zodat de club daarmee het “sporten voor iedereen” dichterbij kan brengen én aan iedereen de kans kan bieden om gratis kennis te komen maken met de badmintonsport in het algemeen en Badminton Club Lieshout in het bijzonder.

Vaandelteam Badminton Club Lieshout laat overwinning glippen

Ingediend door Stan op zo, 09/27/2020 - 13:29
In de tweede wedstrijd van het seizoen heeft BCL-H1/BouwCenter Swinkels de overwinning door de vingers laten glippen. Ondanks enkele matchpoints in de beslissende laatste partij konden de Lieshoutse badmintonner niet doordrukken en moesten ze genoegen nemen met een gelijkspel. Tegenstander Veerkracht kon hierdoor 4 onverwachte wedstrijdpunten van de Lieshoutse badmintonners afsnoepen.