Welkom bij Badminton Club Lieshout

Dubbelteam Badminton Club Lieshout beleeft lastige start

Ingediend door Stan op zo, 03/26/2023 - 14:09
Het gemengd-dubbelteam van Badminton Club Lieshout heeft een lastige start meegemaakt in de nieuwe “dubbelcompetitie”. Dit nieuwe team in een nieuwe competitie is ingedeeld in de 5de afdeling van niveau B. Door het terugtrekken van het Beuningse dubbelteam -waarvan wél gewonnen was- staat de teller voor het team inmiddels op enkel verliespartijen.

Mixteam Badminton Club Lieshout eindigt verdienstelijk zesde

Ingediend door Stan op zo, 03/19/2023 - 20:33
Het mixteam van Badminton Club Lieshout is in de 15de afdeling van de (landelijke) 8ste divisie op een verdienstelijke 6de plaats geëindigd. In de laatste wedstrijden liet het Rudra United achter zich en waren BC Gilze (4de) en FST (1ste en kampioen) duidelijk te sterk. Met een zesde plaats en 36 behaalde punten heeft het team duidelijk véél beter gepresteerd dan het voorgaande seizoen 2021/2022.

Belangrijke jaarlijkse ledenvergadering bij Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op zo, 03/12/2023 - 12:03
Op vrijdag 17 maart houdt Badminton Club Lieshout (weer) haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV). Tijdens deze belangrijke vergadering geeft het bestuur openheid van zaken: door middel van een terugblik zullen zij het beleid delen en ook bij de financiële positie van de vereniging stilstaan. Dit jaar zullen ook de nieuwe statuten van de vereniging aan de vergadering worden voorgelegd.

Herenteam Badminton Club Lieshout: dit seizoen als tweede geëindigd

Ingediend door Stan op zo, 03/05/2023 - 15:25
Na de verliespartij tegen koploper BC Shot (uit Dongen) was er voor het Lieshoutse herenteam geen eer meer te behalen in de derde afdeling. Dit seizoen was een tweede plaats uiteindelijk het hoogst haalbare. Na de promotie van afgelopen jaar (van nylon shuttles naar veren shuttles) zat er, ondanks de dikke winst in Tilburg en het gelijke spel in Sprang-Capelle, dit seizoen geen nieuwe promotie in.

Nieuw competitieteam bij Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op zo, 02/05/2023 - 20:24
Badminton Nederland, de officiële Nederlandse Badminton Bond, heeft dit jaar voor het eerst een “dubbelcompetitie” opgestart. Natuurlijk zal Badminton Club Lieshout het komende voorjaar deel gaan nemen aan deze nieuwe competitie. De vereniging zal met één team vertegenwoordigd zijn en spelen op “niveau B”. Het team is ingedeeld in de vijfde afdeling.