Welkom bij Badminton Club Lieshout

Binnenkort weer roefelen bij Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op zo, 05/22/2022 - 21:56
Na twee corona-jaren is het weer zo ver. De jeugd van Lieshout kan weer écht, fysiek kennis komen maken met bedrijven, hobbyisten en verenigingen. Ook dit jaar doet Badminton Club Lieshout natuurlijk weer mee met de Laarbeekse Roefeldag. Op zaterdag 11 juni 2022 is de jeugd van Laarbeek dan ook weer van harte welkom om kennis te maken met de “snelste zaalsport ter wereld”.

Badminton Club Lieshout verdiept zich in dorpshistorie

Ingediend door Stan op zo, 05/15/2022 - 20:47
Zondag 15 mei 2022 was het weer zo ver. De zesde activiteit van Badminton Club Lieshout werd gehouden in het kader van hun 50 jarig bestaan. Deze keer was gekozen om het eigen dorp Lieshout wat beter te leren kennen middels een heemkundige wandeling en een bezoek aan molen “de Leest”. De goed bezochte wandeling werd afgesloten met een-gezellig-samenzijn waar nog volop werd nagepraat over de historische waarde in het dorp.

Badminton Club Lieshout al bezig met competitie komend seizoen

Ingediend door Stan op zo, 05/01/2022 - 21:05
Met de huldiging van het kampioensteam van Badminton Club Lieshout heeft de badmintonvereniging het competitieseizoen 2021/2022 afgesloten. Op de achtergrond werkt de vereniging al aan het komende seizoen het seizoen 2022/2023. Zoals het er nu uit ziet zullen er evenveel teams gaan deelnemen aan de competitie als het afgelopen jaar: één herenteam en één mixteam.

Badminton Club Lieshout viert jubileumjaar

Ingediend door Stan op zo, 04/24/2022 - 14:08
Badminton Club Lieshout bestaat dit jaar 50 jaar … en dat willen ze weten ook ! Het hele jaar door viert de sportvereniging dit jubileum met diverse verschillende activiteiten. Inmiddels is de club alweer toe aan de zesde activiteit van het jubileumjaar: een goed begeleide, heemkundige wandeling door het dorp Lieshout met als afsluiter een bezoekje aan molen “de Leest”.

Badminton Club Lieshout gaat met jeugd aan de slag

Ingediend door Stan op zo, 04/17/2022 - 12:03
Badminton Club Lieshout heeft een ruim budget vrijgemaakt om een opbouwplan voor de jeugdafdeling gestalte te geven. De leden van de vereniging hebben immers in de Algemene Ledenvergadering aangegeven dat ze een grote, sterke en goed bezette jeugdafdeling van cruciaal belang vinden voor de toekomst van de vereniging. Met die opdracht is de werkgroep nu aan de slag gegaan.