Welkom bij Badminton Club Lieshout

Buiten badminton

Ingediend door Bestuur op vr, 03/12/2021 - 14:40

Momenteel is de sporthal gesloten i.v.m. de geldende coronamaatregelen

Inmiddels hebben we ons buitenbadminton protocol ingediend bij de gemeente en toestemming gekregen om weer buiten aan de slag te gaan.

De jeugd start vanaf 31 maart

De senioren starten voorlopig nog niet, voorwaarde is ten minste dat er geen avondklok van kracht is. Het bestuur zal laten weten of en wanneer de senioren buiten gaan beginnen zodra de avondklok wordt afgeschaft.

We houden jullie op de hoogte.

Meivakantie (5 mei en 12 mei)

Ingediend door Tim op ma, 05/03/2021 - 11:56

Normaliter traint de jeugd van Badminton Club Lieshout niet door in de meivakantie. In verband met het lange stil liggen vanwege Corona wilde we dat dit jaar wel weer doen.

Nu is het zo dat de eerste woensdag op een feestdag valt (5 mei) dit in combinatie met de niet al te florissante weersvoorspelling hebben we besloten op 5 mei geen training in te plannen.

Op 12 mei willen we echter wel weer met de jeugd gaan trainen.

Badminton Club Lieshout trots op koninklijk lintje oprichtster

Ingediend door Stan op zo, 05/02/2021 - 20:34
Marianne Arends heeft dan eindelijk een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen voor haar vele inspanningen. Ze is (een van) de oprichter(s) van Badminton Club Lieshout en heeft ontzettend veel betekend voor de vereniging die volgend jaar exact 50 jaar bestaat. De vereniging is dan ook vereerd om haar nog steeds als actief lid én vrijwilliger in haar midden te hebben.

Badminton Club Lieshout experimenteert met AirBadminton

Ingediend door Stan op zo, 04/25/2021 - 19:37
Omdat (de jeugd van) Badminton Club Lieshout alleen buiten mag sporten experimenteert de jeugdbegeleiding volop. Badminton vraagt immers om zéér rustig weer en dat is het niet altijd. AirBadminton biedt wellicht een oplossing voor dat probleem: dit is immers een outdoor sport, die wel heel dicht tegen “gewoon” badminton aan ligt.

Badminton Club Lieshout kijkt reikhalzend uit naar “stap 2”

Ingediend door Stan op zo, 04/18/2021 - 21:42
“Als de coronasituatie het toe laat”. Onder die voorwaarde heeft de regering een stappenplan ontwikkeld voor de komende afbouw van de corona-maatregelen. Badminton Club Lieshout kijkt in dit stappenplan reikhalzend uit naar stap 2: op 11 mei zouden immers de accommodaties voor binnensport heropend kunnen worden: “als de coronasituatie dat toe laat”.