Welkom bij Badminton Club Lieshout

Sluiting Sporthal

Ingediend door Bestuur op di, 12/15/2020 - 14:48

Update n.a.v. persconferentie van 8 maart

Helaas heeft het kabinet vanwege de cijfers moeten besluiten de lockdown tot ten minste 30 maart te verlengen.

Hierdoor wordt het voor ons (nu) helaas nog niet mogelijk om onze geliefde sport te hervatten.

Momenteel zijn we aan het onderzoeken om vanaf 31 maart het buiten badminton weer op te pakken voor de jeugd. En wanneer de avondklok wordt afgeschaft ook de senioren.

We houden jullie op de hoogte.

Voor nu, houd vol en blijf gezond!

Bestuur Badminton Club Lieshout

Badminton Club Lieshout onderzoekt mogelijkheden om weer op te starten

Ingediend door Stan op zo, 03/07/2021 - 22:39
Badminton Club Lieshout heeft de handschoen (weer) opgenomen om een creatieve oplossing te vinden om weer te kunnen badmintonnen. Omdat er nog steeds niet ín de sporthal gesport mag worden gaat de vereniging verder onderzoeken of ze nu binnenkort wel buiten kunnen sporten. Omdat buitensporten op dit moment alleen toegestaan is voor jeugd (tot 27 jaar) zal de vereniging deze eerste aanzet ook alleen op de jeugd richten.

Digitale ledenvergadering bij Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op zo, 02/28/2021 - 12:44
Badminton Club Lieshout heeft haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) voor het eerst in het 49 jarig bestaan digitaal gehouden. Met de leden is een jaarverslag gedeeld, is de bestuurssamenstelling doorgenomen, zijn alle financiële zaken afgestemd en is over de huidige situatie gesproken. Als afsluiter stond de nieuwe WBTR op het programma.

Badminton Club Lieshout in voorbereiding op 50 jarig bestaan

Ingediend door Stan op zo, 02/21/2021 - 08:30
Het duurt nog bijna een heel jaar en badmintonnen kan “nu even niet”; toch is Badminton Club Lieshout al bezig met 2022. In dat jaar bestaat de vereniging immers een halve eeuw en dat willen ze niet zomaar voorbij laten gaan. Vanuit het bestuur is daarom inmiddels een werkgroep opgericht om plannen te smeden om het jubileum op een mooie manier te vieren.